GASTENBOEKUw gastenboek is 130 keer getekend. U ziet pagina 7 van 13.pagina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 
  broer dubendorffer - uit Voorburg. 27-07-2006
Carola. Je speciale Dubendorf pagina vol bewondering bekeken. Het ziet er zoals gewoonlijk weer geweldig uit. Groot compliment ook aan fotograaf andre. Het was prima. Groetjes en verder succes Broer dub.

  Theo Okhuijzen 14-07-2006
Via e-mail ontvangen:
Hallo Carola,
Complimenten voor je mooie website. Ik ben een afstammeling van Anne Marie Leautaud (geboren in Fours - Frankrijk). Ik heb wel meer gegevens over haar ouders en voorouders als ook andere nakomelingen van haar ouders en van haar oom (waar wij dan weer van afstammen). Als het goed is moet ik ook wat documenten hebben gescanned en als er interesse is wil ik die wel doorsturen. Aangezien niet alles hier is en ik tot zeker midden oktober in Bulgarije verblijf kan een gedeelte wel later komen. Vanaf morgen tot 25 juli ben ik afwezig, maar daarna kan je rustig alles vragen wat ik weet van de familie Leautaud.
Vriendelijke groeten
Theo Okhuijzen dit Leautand.
ps je adres kreeg ik door van Agnes Leautaud via Geneanet en als je vraagt wat een Okhuijzen bij de Leautauds te zoeken heeft? Wel aan, mijn grootvader is onder die naam geboren en heette dan ook zo de eerste jaren van zijn leven.

  Henk van der Does 12-07-2006
Via e-mail ontvangen:
Gerarda van der Does is geboren op 16-08-1846 Katwijk aan den Rijn als dochter van Jan en Gerritje van der Werf.

  Agnes Leautaud 12-07-2006
Via e-mail ontvangen:
Hallo Carola,
Ik heb de stamboom van uw voorouders gelezen op geneanet en kwam daar Anna Marie Leautaud tegen, dat was een zuster van mijn overgrootvader, Alexis Leautaud. Leuk he, Ik heet Agnes Leautaud en woon in Belgie en mijn broer en zus in Nederland. Maar Anna Marie is niet in Tours geboren maar in Fours st. Laurant gelijk de hele familie, dat is in het z-o van Frankrijk. Leuk dorpje, maar erg klein, vlak bij Barcelonette, we zijn er in de tachtiger jaren eens geweest. Ik heb hier de hele stamboom van de fam. Leautaud.
Misschien nog eens tot mails?
Groetjes Agnes Leautand.

  patricia dubendorffer - uit den haag 22-06-2006
He carola!!!
ziet er weer helemaal TOP uit..
leuk zeg in het DUBENDORF!
nou meid je inzet wordt weer beloond he :-)

gr Patricia

  Ingrid - uit Rotterdam 16-06-2006
He Puk ziet er leuk en mooi uit joh die foto's.
weer leuk om nieuwe dingen op de site te zien.
Groetjes Ingrid

  manya kroon - uit den haag 05-05-2006
hee hallo carola,
ik ben net per toeval op jullie site beland, simpel omdat ik via google de naam "Avé" intoetste.
ik was dus ook nieuwsgierig of er iets over mijn voorouders terug te vinden was.
de naam waar mijn oog op viel was de naam van mijn tante "manya Avé"(lieve carola wij spellen de naam met een Y i.p.v. J) geeft niks een klein schoonheidsfoutje , mag hoor. helaas is zij 2 jaar geleden overleden.
ikzelf ben het oudste kleinkind van Arie Avé en Marie Mooyman, dochter van Astrid Avé.
je snapt wel dat ik het heel leuk vind om jouw site te neuzen vooral omdat ik weinig informatie heb over de grootouders van mijn moeder , leuk om te lezen. groetjes manya kroon

  Anton Morel - uit Amsterdam 26-04-2006
Hoi Carola,
Dank voor je reaktie. Heb geen direkte verwanten meer dus die van ...verre... zijn zeker welkom.
Anton Morel

  Matthijs Peterse - uit Toronto, Canada 18-04-2006
Beste Carola,

Hele mooie website! Bedankt voor de email, en leuk dat we wat stamboom info hebben kunnen wisselen. Er is nog niet veel op het web over onze gezamenlijke voorouders de Oudijks uit Moordrecht te vinden; hopelijk kunnen we die familie nog verder terugvoeren. Groeten uit Canada!

  C. Rich Diffenderffer - uit Montchanin - Delawere - USA 26-03-2006
via e-mail:
Carola, My ancestor was Johannes Dubendorffer, a decendant of Cuno von Dubendorf, a knight who rode in the Crusades who was from Dubendorf.
I have visited Dubendorf just over the hill from the Dolder Grand. Johannes arrived in Philadelphia in 1727 on the shďp "William and Sarah" and became the first settler of New Holland, Pennsylvania. Upon arrival, an anglo saxon swine wrote that beautiful name John Diffenderffer. Not much known about the Swiss ancestors. Nice to hear from you.
C. Rich Diffenderffer

 « vorige pagina   volgende pagina » 

Teken het gastenboek